KORT OG BETALING

Hos oss kan du velge mellom å betale med kort, vipps eller faktura. Vi samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss.

Vi aksepterer alle de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene.

Når du gjennomfører betaling med kort blir du videresendt til Nets sin betalingsløsning Netaxept. Løsningen benytter SSL som sikkerhet. All kortinfo blir håndtert av Netaxept og videresendt til din kortutsteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3dsecure så må du også gjennom bankid verifiseringen. Bankid applet er avhengig av java så kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankid på mobil så trenger du ikke java.

Vi tilbyr også tjenesten Easy faktura som vil si at du ikke betaler før 14 dager etter du har mottatt varene.

RIVERTY FAKTURA

AfterPay er en del av Arvato Financial Solutions, en global leverandør av finansielle tjenester og er en del av Bertelsmann SE & Co. KGaA. Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge for å benytte faktura. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge faktura samtykker du i at Arvato innhenter kredittopplysninger om deg. 

Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post. Mulighet for betaling med faktura er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom du oppgir feil epostadresse og ikke mottar faktura på mail, er du selv ansvarlig for å dekke eventuelle gebyrer som oppstår av denne feilen.

Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. 

Vi gjør oppmerksom på at dersom du skal returnere varer og ser at forfall på din faktura utløper i mellomtiden, må du gå inn på Min Side på www.myafterpay.no og utvide betalingsfristen.

Les mer om vilkår for faktura og delbetaling her!

PRISER OG AVGIFTER

Alle priser er i norske kroner inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet.

 Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. volontearkaden@gmail.com 

REKLAMASJON

Hvis det er en feil eller en mangel med varen, har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen.  Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du kan fremlegge ordrenummer og/eller kvittering på at varen er kjøpt hos oss. Oppdager du at varen har en defekt når du mottar ordren din, skal du kontakte oss så raskt som mulig. Vi tar reklamasjoner videre med leverandør.

Dersom du ønsker å melde inn reklamasjon/klage eller har spørsmål vedrørende reklamasjoner kan du kontakte oss på volontearkaden@gmail.com 

ANGRERETT

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager fra du mottok varen. Angreretten gjelder også varer som er på salg. Du skal motta angrerettsskjema med ordren ved din bestilling. En retur forutsetter at varen er ubrukt og er i samme forfatning som da du mottok den. Alle originale merker og prislapper skal henge på plagget. Du er nødt til å hente ut pakken fra ditt lokale postkontor, for å benytte deg av angreretten. Dersom du returnerer varene må du selv dekke denne kostnaden. Hvis du ikke henter din pakke vil du belastet 250,- for å dekke ekspedisjonsavgift, returfrakt og håndtering.  

Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerksom på at øredobber, strømpebukser o.l ikke kan returneres/byttes.

BYTTE OG RETUR

Dersom du ønsker å bytte eller returnere en vare kjøpt hos oss, må du fylle ut angrerettsskjema som ligger vedlagt din bestilling. Bytte eller retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen. Ved retur må kunden selv dekke porto. Ønsker du å bytte størrelse i en vare dekker vi portoen for den nye størrelsen tilbake til deg. Merk at dette gjelder kun ett bytte av samme vare eller annen vare med tilsvarende beløp, og forbehold om vi har størrelsen på lager. Du kan også levere returen gratis i vår butikk på Arkaden Torgterrassen. Tilbakebetalingen skjer med en gang din retur er mottatt og behandlet. 

VI TAR FØLGENDE FORBEHOLD

Vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for enkelte varer, spesielt under salgsperioder. Ettersom nettbutikken deler lager med fysisk butikk er det en mulighet for avvik. Dette kan komme av varer som blir solgt i butikk samtidig som på nett, tyveri o.l. Du vil motta en oppdatering på mail dersom vi er nødt til å oppheve din ordre og vi vil da refundere beløpet.

Alle bilder på nettstedet skal kun anses som illustrasjoner. Slike illustrasjoner garanterer ikke å gjengi produktets eksakte utseende, funksjon eller opprinnelse.

Er det tomt for størrelsen din eller du ikke finner det du leter etter kan du ta kontakt med våre to andre butikker; Volonté Vågen og Volonté Madla. De deler ikke samme lager som nettbutikken og dermed fins det en mulighet for at de har det du leter etter. Fraktprisen er den samme. 

PERSONOPPLYSNINGER

Volonté Arkaden As behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

FORETAKSINFORMASJON

Volonté Arkaden As

Klubbgata 5

4013 Stavanger

Org. nr. 925 816 825

Tlf. 400 47 845

Mail: volontearkaden@gmail.com 

Kjøpsbetingelser og retur/ reklamasjon gjelder alle kjøp fra volonte.no