Leveringsmetoder

Vi sender varer rundt omkring til hele Norge. Du finner følgende leveringsalternativer i vår nettbutikk:

Pakke sendt til hentested via Posten/Bring

Vi sender bestillingen din for fast frakt på 49kr. Pakken inkluderer sporing og sendes til ditt nærmeste postkontor. Når sendingen har ankommet ditt postkontor vil du motta en SMS og/eller mail. 

Hent i butikk 

Du kan bestille over nett og hente ordren din gratis i butikken vår. Når din ordre er klar og pakket til henting vil du motta en SMS/og eller mail som du må fremvise i kassen. Vi gjør oppmerksom på at du må ha fått en bekreftelse på at pakken er klar til henting før du kan hente ut din bestilling. 

Hjemlevering via Posten/Bring

Når du handler hos oss kan du velge å få tilsendt bestillingen din helt hjem på døren for en fast pris på 99kr. Du velger hvilken dag du ønsker pakken og den leveres på døren på kvelden. Du vil motta en SMS fra Posten når sendingen er på vei, og sjåføren tar kontakt med deg 30-60 minutter før levering.
 

Leveringstid

Etter at vi har behandlet din bestilling og du har fått bekreftelse på at pakken er sendt fra oss er forventet leveringstid 1-4 virkedager. Med forbehold om perioder med stor pågang og ved høytider kan leveringstiden være noe lengre. Alle ordre behandles og sendes ut mandag - fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende vanlige arbeidsdag. 


Uavhentede pakker

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret  og bestillingen returneres tilbake til oss vil vi belaste deg med et gebyr på 250kr. 

Vi gjør deg oppmerksom på

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig mailadresse og telefonnummer når du legger inn bestilling hos oss.

Har du problemer med din bestilling eller du ikke har mottatt ordrebekreftelsen på mail, ber vi deg ta kontakt med kundeservice så skal vi hjelpe deg.