Gjør deg klar for knit season!

Høsten er rett rundt hjørnet - og det betyr det snart er tid for å pakke seg inn i gode, myke strikkeplagg! Selv om vi tviholder litt til på sommeren blir deler av klesskapet sakte, men sikkert - byttet ut med varmere og lunere plagg.

Er du også en av de som holder fast litt til på sommeren, men som samtidig gleder deg til høst? Da er en perfekt løsning å slenge strikkegenseren eller cardiganen over sommerantrekket ditt! 

Vi har samlet noen av våre favoritter til nå som har kommet inn i butikk! 

Moves genser

Motrina genseren fra Moves er bare så unik og fin! Og vi elsker den lille perledetaljen på glidelåsen. Genseren fås også i brun. 

En stripete genser er aldri feil i skapet! Rossa er en oversized variant fra mbyM i chunky strikk og vide ermer. 

Femme Mohair genseren er en bestselger gjennom tidene. Den er klassisk i stilen, passer til det meste og kommer i utallige mange farger! Sleng den gjerne over din favorittkjole, skjørt, til jeans og skinnbukser. 

Anina V-Neck Pullover er en nydelig og delikat ribbestrikket genser fra Soaked in Luxury. Denne vil vi bo i hele året! Samme kvalitet fås også med rund hals eller som vest. 

Cardiganen gjør comeback! Et plagg som er litt undervudert etter vår mening. De dagene det er for varmt med en jakke er det perfekt å slenge en cardigan over antrekket. Denne er fin å bruke alene som en topp, over pene skjorter og bluser eller over kjoler. Sjekk ut Hilla cardigan fra Freequent! Denne fås også i høstens store farge: mørkebrun. Vi elsker de dekorative detaljene og pointelle mønsteret.

 Sjekk ut flere favoritter

https://volonte.no/collections/gensere